Menu

Aankoop

Pand verkopen in Amsterdam?

Wilt u uw pand in Amsterdam verkopen? Neem dan contact op met Amsterdams Fundament. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw onroerend goed om op te nemen in onze beleggingsportefeuille. Wij wisselen graag met u van gedachten over uw toekomstplannen met betrekking tot uw panden/beleggingen!

Onze huidige portefeuille beslaat diverse Amsterdamse panden die wij in ontwikkeling hebben, te huur aan bieden of hebben verkocht. Het accent van onze activiteiten ligt nadrukkelijk op wonen, omdat de belevingsimpact op een prettigere leefomgeving hierbij het grootst is. Zo draagt Amsterdams Fundament met gedrevenheid bij aan een nóg mooiere stedelijke omgeving om in te leven. Dit, voor zowel huurders als kopers.

Rechtstreekse, voordelige verkoop

Amsterdams Fundament belegt rechtstreeks in Amsterdamse panden zonder tussenkomst van een makelaar. Dit zorgt voor een snellere en voordelige verkoop van uw pand.

Daarbij koopt Amsterdams Fundament immer zonder financieringsvoorbehoud en betalen wij marktconforme prijzen, ook voor panden die in erbarmelijke staat verkeren of door bijvoorbeeld oude huurcontracten zeer laag zijn verhuurd. De overdracht van een belegging kan in een kort tijdsbestek worden gerealiseerd en wij bieden u snel zekerheid.

Door jarenlange ervaring hebben wij een gedegen expertise opgebouwd op het gebied van het professioneel aankopen van panden in Amsterdam. Ook op het gebied van bouwregelgeving en -vergunningen hebben wij alle knowhow in huis om uw pand eenmaal opgenomen in onze portefeuille de luister te geven die het verdient.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op wanneer u uw pand wilt verkopen of vrijblijvend de mogelijkheden wenst te verkennen. Wij zijn geïnteresseerd in vrijwel alle panden in Amsterdam binnen de ring A10. Klik op ‘Contact’ en vul het contactformulier in of gebruik de contactgegevens om direct contact met ons op te nemen.

Wanneer u aangegeven heeft dat u uw pand wil verkopen, kunnen wij contact met u opnemen voor het plannen van een bezichtiging. Wanneer uw pand of belegging past in onze beleggingsportefeuille zullen wij dezelfde dag een aanbod doen.

Wij kijken uit naar uw Amsterdamse vastgoed!