Menu

Beleggingen

Beleggingen

Met haar belangen in beleggingsobjecten voorziet Amsterdams Fundament in de elementaire behoeften: wonen, werken en winkelen. Accent hierbij ligt nadrukkelijk op wonen, omdat de belevingsimpact op een prettigere leefomgeving hierbij het grootst is. Het beleggingsrendement wordt aangewend om een zo groot mogelijke impact op de gebouwde omgeving te realiseren, door nieuwe objecten aan te kopen en deze waar mogelijk te ontwikkelen.

In dit overzicht is te zien welke objecten momenteel deel uitmaken van de portefeuille van Amsterdams Fundament en waar er momenteel gewerkt wordt aan een mooiere leefomgeving door hoogwaardige ontwikkeling/renovatie. Ook is te zien welke beleggingen of gerenoveerde appartementen inmiddels in handen zijn van andere eindbeleggers of particuliere kopers.

Kadijksplein 16

  1. Home
  2. » Kadijksplein 16
AmFunda-002.-Kadijksplein-16_foto3
Adres:
Kadijksplein 16, Nederland 1018 AC
Beschrijving:

Schitterend monumentaal pand gelegen op eigen grond in het centrum van Amsterdam. Het pand bestaat uit een restaurant, kantoor en hotel.

Bedrijfsruimte: Verhuurd aan restauranthouder bestaande uit: Souterrain: bestaande uit horecaruimte stahoogte met koelcel en c.v.-ruimte. Bel-etage; restaurantruimte met keuken en trap naar de eerste verdieping. Eerste verdieping met fraai entresol, bestaande uit restaurantruimte met dakterras.

Zelfstandig bovenhuis (thans in gebruik als hotel): Verhuurd aan 1 huurder, bestaande uit op de tweede verdieping van het pand twee studio’s beide met eigen keuken en badkamer. Derde verdieping bestaand uit appartement met woonkeuken, slaapkamer en toegang naar de zolderverdieping waar zich slaapruimte bevindt.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *