Menu

Beleggingen

Beleggingen

Met haar belangen in beleggingsobjecten voorziet Amsterdams Fundament in de elementaire behoeften: wonen, werken en winkelen. Accent hierbij ligt nadrukkelijk op wonen, omdat de belevingsimpact op een prettigere leefomgeving hierbij het grootst is. Het beleggingsrendement wordt aangewend om een zo groot mogelijke impact op de gebouwde omgeving te realiseren, door nieuwe objecten aan te kopen en deze waar mogelijk te ontwikkelen.

In dit overzicht is te zien welke objecten momenteel deel uitmaken van de portefeuille van Amsterdams Fundament en waar er momenteel gewerkt wordt aan een mooiere leefomgeving door hoogwaardige ontwikkeling/renovatie. Ook is te zien welke beleggingen of gerenoveerde appartementen inmiddels in handen zijn van andere eindbeleggers of particuliere kopers.

Ceintuurbaan 23-H

  1. Home
  2. » Ceintuurbaan 23-H
Adres:
Ceintuurbaan 23-H, Nederland 1072 ES
Beschrijving:

Ideaal gelegen winkel/kantoorruimte van circa 110 m² aan de zonkant van de meest centrale straat in de Amsterdamse Pijp. Deze prachtige locatie biedt veel commerciële mogelijkheden en heeft een groot aantal dagelijkse passanten. Het object heeft een frontbreedte van ruim 4 meter en de verhoogde etalage is de perfecte eyecatcher!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *