Menu

Beleggingen

Beleggingen

Met haar belangen in beleggingsobjecten voorziet Amsterdams Fundament in de elementaire behoeften: wonen, werken en winkelen. Accent hierbij ligt nadrukkelijk op wonen, omdat de belevingsimpact op een prettigere leefomgeving hierbij het grootst is. Het beleggingsrendement wordt aangewend om een zo groot mogelijke impact op de gebouwde omgeving te realiseren, door nieuwe objecten aan te kopen en deze waar mogelijk te ontwikkelen.

In dit overzicht is te zien welke objecten momenteel deel uitmaken van de portefeuille van Amsterdams Fundament en waar er momenteel gewerkt wordt aan een mooiere leefomgeving door hoogwaardige ontwikkeling/renovatie. Ook is te zien welke beleggingen of gerenoveerde appartementen inmiddels in handen zijn van andere eindbeleggers of particuliere kopers.

Ceintuurbaan 23-III

  1. Home
  2. » Ceintuurbaan 23-III
Adres:
Ceintuurbaan 23-III, Nederland 1072 ES
Beschrijving:

VERKOCHT

 

Klik hier voor: FUNDA / CEINTUURBAAN 23.

 

Ceintuurbaan 23-III

Volledig gerenoveerd en turn-key opgeleverd 3-kamer appartement van circa 66 m²  met een balkon van circa 6 m² over de volle breedte van de woning. De woning maakt onderdeel uit van een hoogwaardig en recent afgerond renovatieproject. De woning is zeer luxe afgewerkt en het pand staat op eigen grond. Bel voor een bezichtiging en laat u verrassen door het afwerkingsniveau!

 

Met trots presenteren wij u dit luxe renovatieproject op Ceintuurbaan 23. Het project betreft 4 volledig gerenoveerde appartementen gelegen op eigen grond. Werkelijk alles is tot in detail afgewerkt. Alle woningen worden turn-key opgeleverd, het is slechts een kwestie van meubels verhuizen en het woonplezier kan gelijk beginnen!

 

DE WONING

Verzorgd en nieuw gestoffeerd trappenhuis met video-intercom. Entree van de woning bevindt zich op de derde verdieping.

 

Een centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer v.v. luxe open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een vaatwasser (Smeg), een koel -/vriescombinatie (Boretti M-System), een 5-pits gasfornuis (incl. wokbrander), een RVS afzuigkap, een combi oven -/magnetron, een kokend water kraan met 4 liter boiler en een werkblad van beton. Tevens aan de voorzijde gelegen een Frans balkon. De slaapkamers van circa 8 en 13 m² zijn gelegen aan de achterzijde en verschaffen beiden toegang tot het balkon van circa 6 m². Het balkon is afgewerkt met hardhouten vloerdelen en hekwerk. De CV-installatie is in de balkonkast weggewerkt.  De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met 2 mengkranen en een ruime inloopdouche. De badkamer wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en een handdoekradiator. De toiletruimte (zwevend toilet) en de wasruimte zijn separaat.

 

AFWERKINGSNIVEAU

De woning is afgewerkt met diverse moderne inbouw- en opbouwverlichting. Tevens is de gehele woning voorzien van geluidsboxen welke te bedienen zijn met uw telefoon of tablet (m.b.v. Sonos). Daarnaast beschikt de woning over een slimme thermostaat (Google Nest) waarmee u op afstand de temperatuur in de woning kunt regelen. De vloer in de badkamer is voorzien van vloerverwarming. De vloer in het appartement is afgewerkt met fraaie eikenhouten vloerdelen (in visgraat verband gelegd). Het geheel is zeer hoogwaardig gerenoveerd.

DE LIGGING

Het appartement bevindt zich in stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid), in de zeer geliefde wijk De Pijp om de hoek van de Ruysdaelkade en de Ferdinand Bolstraat. In de directe omgeving vindt u alle denkbare winkels en verschillende supermarkten (o.a. Marqt en Albert Heijn). Het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt, restaurantjes en talloze cafe's zijn op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. tram- en busverbindingen) bent u in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar. Op dit moment bedraagt de wachttijd voor een parkeervergunning circa 3 maanden (info via www.cition.nl – vergunningsgebied Zuid 3.1 – De Pijp Noord). Met het oog op de afronding van de Noord-Zuidlijn is dit ook qua locatie een goede investering!

 

VERENIGING VAN EIGENAREN

Het pand wordt thans gesplitst in appartementsrechten (wijziging splitsing). De woning wordt verkocht onder voorbehoud van onherroepelijk worden van de afgegeven splitsingsvergunning. De maandelijkse servicekosten moeten in overleg met de nieuwe eigenaren worden vastgesteld. Dit appartement maakt 1/5e deel uit van de VVE.

 

HET ONDERHOUD

In verband met de lopende splitsingsaanvraag wordt het pand onderworpen aan de strenge splitsingseisen van de Gemeente Amsterdam; groot onderhoud dient minimaal 10 jaar onderhoudsvrij te worden geacht, voor de fundering geldt zelfs een termijn van 25 jaar (minimaal code II). Het casco is flink onder handen genomen. O.a. de voorgevel is gereinigd en voorzien van nieuw snijvoegwerk. Alle kozijnen zijn vervangen (hout) en uitgevoerd met dubbel glas. Tevens is de dakbedekking vernieuwd en is het trappenhuis gestuukt, geschilderd en nieuw gestoffeerd.

 

Intern zijn de woningen recent compleet gerenoveerd. De luxe keuken, het sanitair, de C.V.-installatie en elektra zijn compleet vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt en geschilderd. Door de gehele woning ligt een fraaie eikenhouten vloer. De woningen worden volledig turn-key opgeleverd.

 

BIJZONDERHEDEN:

- Intern volledig gerenoveerd – hoogwaardige en luxe afwerking;

- Balkon van circa 6 m² over de volle breedte van de woning;

- Praktische indeling, 2 slaapkamers;

- Afwerkingsniveau omvat o.a. geluidsboxen in gehele woning, een kokend water kraan, een slimme thermostaat, video-intercom en vloerverwarming in de badkamer;

- Turn-key oplevering inclusief houten vloer (visgraat);

- Nieuwe kozijnen voor + achter v.v. dubbel glas;

- Gelegen op eigen grond;

- Verkoop onder voorbehoud van onherroepelijke splitsingsvergunning;

- Projectnotaris Kasper Notariaat.

- Bel makelaar BrinkBorgh voor een afspraak: 020-6709992.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *